Tuinposters

    

Tuinposters

Subcategorie

Veelgestelde vragen...

Welk materiaal ? Weersbestendig?

Tuinposters worden gemaakt van weersbestendig PVC. Dit is een stevig waterbestendig materiaal en het heeft een fijne structuur. Het is  bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Het tuindoek is dus zeer geschikt om buiten op te hangen. Zelfs in de winter kunt u hem buiten laten hangen en ervan genieten als u de tuin inkijkt. We geven 3 jaar kleurgarantie op de tuinposter . Na 3 jaar zou er een lichte kleurvervaging op kunnen treden.
Schoonmaken met een vochtige spons  (gebruik geen schuursponsje of hogedrukreiniger)

Kleurverschil ?

Het kan zijn dat het printen van de foto kleine kleurverschillen laat zien ten opzichte van de originele foto. Echter, wij doen ons best om te zorgen dat deze verschillen zo klein mogelijk zijn. Houdt er ook rekening mee dat de werkelijke kleur kan afwijken afhankelijk van uw beeldscherminstellingen.

Eigen foto ?

Naast de keuze uit ons standaard assortiment is het zeker ook mogelijk om een tuindoek van een eigen foto te laten maken. Er zitten geen maximale maten aan een tuindoek, alleen is het afhankelijk van de kwaliteit van de foto tot welke maat we deze kunnen uitvergroten. Als u een andere foto uit onze collectie wanddecoraties zou willen hebben, kunt u contact met ons opnemen.

Maximale maat ?

Wij kunnen vrijwel elk gewenst formaat tuinposter voor je maken. Dus ook als je een extra grote tuinposter wilt bestellen, kun je bij ons je bestelling plaatsen. Als je hier vragen over hebt, neem dan vooral contact met ons op.

Ophangen ? Hoeveel ringen ?

We leveren de tuinposter tot het formaat 120x80cm standaard omgezoomd met 4 ringen, vanaf de maat 150x100cm worden de ringen rondom geplaatst . Door de ringen kunt u de poster makkelijk ophangen met schroeven of haken in de muur of schutting . U kunt er ook voor kiezen om de poster te bestellen zonder afwerking, dus zonder zoom of ringen. U kunt de poster dan evt zelf op een houten frame nieten, zodat u zelf een tuinschilderij maakt. 

Eigen Foto Afdrukken

Liever een eigen foto op een tuinposter, canvas of Dibond?
Upload hier uw foto-bestand en geef uw gewenste materiaal en maat aan.
Deze foto moet vanzelfsprekend van een goede kwaliteit zijn.
Een voorbeeld rekensom of de kwaliteit voldoende is: Stel uw foto is 1800 pixels bij 1200 pixels .Deel de pixels door 30.
U kunt uw foto in voldoende kwaliteit laten drukken op 60 x 40 cm.
U kunt uw opdracht nog eens bekijken bij 'productaanpassing' bij het afrekenen.
Wij zullen na ontvangst van uw foto deze altijd nog gratis beoordelen.

Actieve filters

Demo Options

Select Theme Color
Select Menu
Select Body Image